SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Trosa-Vagnhärad SK

Trofé & Medalj 🏆🥉 - Future Stars Spring Cup
2024-03-28 15:46

Future Stars Spring Cup på Vårbergs IP. 
I helgen var vi på vår första ordentliga tävlingscup där vi vinner gruppen före våra motståndare Åkersberga FC, IF Söderkamraterna och Järla IF för att därefter möta övriga gruppettor i slutspelet.

Efter att ha vunnit mot både IFK Aspudden Tellus och IFK Stocksund, faller vi på målsnöret när vi förlorar matchen mot FC Södra och hamnar trea på målskillnad.

 

🏆🥉

Det innebär att vi kommer på plats 3/16 vilket innebär trofé och bronspeng för killarna

 


Vi vill tacka samtliga motståndare som var riktigt duktiga och för att sammanfatta det i ett spelarcitat tagen från ett byte under gruppspelet.

"Vi måste kämpa riktigt hårt, för de här är riktigt bra". 

 

Och de gjorde verkligen killarna genom hela cupen, vi är extremt nöjda med hela lagets prestationer och hela 17 spelare deltog i cupen över två dagar. Det märks att fotbollen har betydelse för våra killar och oss i ledarstaben där det väcker känslor med stora glädjerop vid varje framgång, men även tårar och besvikelse när det inte gick vår väg. Jag är otroligt stolt över allas prestationer. 

 

En målskillnad på 10-4 där vi endast släpper in mål i den första och den sista matchen innebär 10 nya pinnar in på kontot. Vi fortsätter nu att träna på denna vecka med spelfri påskhelg för att till nästa vecka välkomna AFC Eskilstuna i vår DM-match som spelas söndag 7/4 kl 15.00 på Häradsvallen.

Varmt välkomna!Målskyttar & assister:

Järla IF 1-2

1-0 Melker

IF Söderkamraterna 4-0

Calle (Mio)

Asad (Emil)

Kasper (Benji)

Calle

 

Åkersberga FC 2-0 
Calle (Melker)

Karlos (Benji)

 

IFK Aspudden Tellus 1-0
Asad (Kasper)

 

IFK Stocksund 2-0

Kasper

Emil