SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Trosa-Vagnhärad SK

Säsongskort - nu till familjen
TVSK introducerar familjekort

Nu har du möjlighet att stödja Trosa Vagnhärad SK genom att köpa ett säsongskort till föreningens alla hemmamatcher. Du blir medlem och får fri entré till herrlagets hemmamatcher i division 3 Södra Svealand. Vi introducerar i år ett säsongskort till familjen.

Personligt säsongskort

Du har möjlighet att köpa ett personligt säsongskort som bara gäller för dig och kan inte överlåtas då ditt namn finns på kortet. Du betalar säsongskortet via swish till nedanstående swishnummer och du måste uppge din e-postadress när du betalar. Säsongkortet är digitalt och skickas till din e-postadress som du angivit så du har möjlighet att ladda ner det i din mobil. Kortet ska uppvisas vid entrén på matcharenan.

 

Personligt säsongskort kostar 500 kronor inklusive medlemsavgift. Du kan inte köpa säsongskortet utan medlemskap i TVSK.

 

Säsongskort familj

Vi introducerar ett säsongskort för familjen i år vilket innebär att en familj på 3 personer kan använda säsongskortet antingen tillsammans eller var för sig på enskilda matcher om ingen annan i familjen kan gå. Familjekortet är digitalt och du anger namn och e-postadress när du betalar kortet via nedanstående swishnummer och ortet skickas till din angivna e-postadress. Du har möjlighet att dela kortet med 3 familjemedlemmar som kan ladda ner säsongskortet till sina mobiler med ditt namn på.

 

Säsongskortet för familjen kostar 750 kronor inklusive medlemsavgift. Du kan inte köpa säsongskortet utan ett medlemskap i TVSK. 

 

Det här gäller när du köper säsongskort:

  • Du betalar kostnaden för säsongskortet via swish, swishnummer 123 540 38 60
  • Beloppet du swishar visar vilket säsongskort du vill köpa
  • Du skriver ditt namn och din e-postadress vid swishbetalningen
  • Du registreras som medlem i TVSK
  • Säsongskortet skickas till dig digitalt via den e-postadress du angivit så snart som möjligt
  • Personligt säsongskort kan inte överlåtas till annan person och laddas ner i din mobil
  • Familjekortet kan delas digitalt till 3 personer i familjen som kan ladda ner kortet i sina mobiler
  • Familjekortet kan användas gemensamt av 3 familjemedlemmar eller var för sig
  • Säsongskortet ska uppvisas vid entrén till matcharenan

TACK FÖR DITT STÖD!

Styrelsen TVSK