SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Trosa-Vagnhärad SK

Välkommen till grupp Friidrott Röd/Svart!
TVSK Friidrott
 
Klubbtävling
2022-07-13 16:02

Hej alla friidrottsföräldrar!


Som jag tidigare nämnt kommer vi den 20 juni att arrangera ett klubbmästerskap för samtliga av TVSK:s grupper. Vi har gjort det tidigare år och det har varit roligt och uppskattat av både barn, ledare och föräldrar.
Barnen kommer att tävla i 60m, kula, längdhopp och 400/800m (beroende på ålder). Efter tävlingen bjuder klubben på fika. Notera att tiden skiljer sig lite från den vanliga träningstiden, enligt nedan.

17.30-18.30 Grön, Gul, Lila, Vit

18.45-19.45 Blå, röd, svart

Vi behöver fortfarande föräldrar som kan tänka sig agera funktionärer för att allt ska rulla på bra. Det innebär att man stöttar med exempelvis tidtagning eller flaggviftning vid någon av grenarna. Vi kommer att samlas på plats en halvtimme innan för att tillsammans med grenansvarig gå igenom uppgiften. Det krävs alltså inte att man gått funktionärsutbildningen utan man får en tydlig och enkel uppgift på plats.

Hör av er till Frida på fridaswidan@yahoo.com och anmäl intresse så snart som möjligt men senast 13 juni.

Mvh Linnea

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen