SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Trosa-Vagnhärad SK

Välkommen till F 13
TVSK F13
 
World Cup Camp på Skärlagsvallen – med fokus på damernas VM
2023-04-17 07:25

9–11 augusti – alltså veckan innan skolan börjar – är det fotbollscamp på Skärlagsvallen. Det här är något som jag som tränare tror kan vara superutvecklande och roligt för din dotter. Så här beskriver arrangören de tre fullproppade dagarna:

 

"Välkomna på sommarcamp med VM-prägel! Energifylld, inspirerande och lärorik träning under ledning av Svenska Fotbollsakademin. I sommar spelas VM för damer i Australien och Nya Zeeland. Campen utgår från mästerskapets allra främsta lag och och vi tränar på på deras styrkor i spelet och signifikanta skills från deras största stjärnor."

 

Mer information och anmälan hittar du här: https://svfa.se/aktivitet/trosa-9-11-aug-2023/ 

Serien har äntligen kommit!
2023-03-28 10:08

Södermanlands Fotbollförbud kommer att ha två F13-serier igång den här säsongen och vi har hamnat i den sydöstra. Vi är totalt 10 lag i serien och möts i dubbelmöten (en match hemma och en match borta), vilket gör att vi totalt kommer att spela 18 matcher.

 

Serien består av följande lag (förutom TVSK, så klart): DFK Katrineholm Värmbol 12/13, IFK Nyköping F13, Järna SK F12/13, New Mill FC F13, Nykvarns SK F13, Oxelösunds IK F13-15, Stigtomta IF F13, Syrianska FC F13/15 och Södertälje FF F13.

 

Som ni ser kommer vi alltså att matcha mot en del lag som innehåller några spelare som är ett år äldre – men också en del lag som innehåller spelare som är ett eller två år yngre.

 

Spelschemat är inte spikat helt än (så håll i era kalendrar), eftersom det kan dyka upp något mer lag i serien och kasta om allt. Men i nuläget, om det inte tillkommer eller drar sig ur något lag, spelar vi premiär hemma mot DFK Katrineholm Värmbol söndagen den 30 april (alltså på valborgsmässoafton). Sista matchen innan sommaruppehållet är hemma mot Södertälje FF söndagen den 25 juni. Första matchen efter sommaruppehållet är borta mot samma Södertälje söndagen den 13 augusti. Sista seriematchen för året är borta mot Järna SK söndagen den 24 september.