SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Trosa-Vagnhärad SK

Välkommen till P12
TVSK P12

Välkommen till P2012

 

Här har ni ett ambitiöst fotbollslag som säsongen 2024 tränar som ett 1 lag men kommer att spela i serie 7 mot 7 med 2 lag.

 

Vi tränar 2-3 gånger i veckan och har för avsikt att utveckla spelare utifrån nivå.


Träningen bedrivs av SvFF Mv D-/SvFF D-certifierad tränare.

 

TVSK P12 på Summer Camp
2023-08-09 16:44

Nu när sommaruppehållet tagit slut och träningarna börjat för höstsäsongen fanns TVSK-P12 på plats för att vara med på Svenska Fotbollsakademins Summer Camp. Från laget så passade 6 st spelare att vara med: Wide, Vincent, Walter, Michael, Josef och Célestin.

 

Första dagen var en härlig utmaning för grabbarna och enligt Vincent så var det roligt men i bland var det svårt då det var nya övningar.

 

Nu är första av 3 dagar gjord men grabbarna verkade ha roligt och campen verkar har haft roliga övningar så den första dagen.

 

Nu så laddas det med mat och andra roligheter innan det är dags att köra igen.

 

 

/Roland

 

En lagsponsor
2023-07-03 15:03

Vi är glada att informera alla spelare och föräldrar i P12 att vi har fått en lagsponsor som stöttar oss i att realisera vår dröm om en medverkan i en större cup sommaren 2024. Det är Walters mammas företag CMC som går in med 5 000 kr.

 

Vad kan CMC erbjuda?

Charlotta Maria Consulting hjälper företag, verksamheter och organisationer

med affärsutveckling och projektledning. www.charlottaconsulting.se